HEY ... idag er eg berre heima, no har eg nett dusja skal til å lesa gjennom ca.30 side til samfunsfag prøven imåro :( Men for berre ve :) På fredag skal mi ha matte prøve men det er lett  ALGEBRA easy :) Har derre noen plana imåro ? Er det noen som har lyst å møtta meg imåro ??? Nei , skal ikkje massa..... det går fint finer sikkert på noe imåro :)  Som di ser på overskrift så har eg gløymt å blogga i det siste :) Men idag tenkte eg å blogga lit om hår tips :)

1.  Korleis du skal beskytte håre : håret blekes av sol og klorvann. Farget hår kan derfor falmes når det eksponeres for sol. Det er imidlertid mange måter å beskytte håret ditt på. Når du er på stranden er det smart å dekke til håret med ein caps eller la ein god hårkur sitte i mens du soler deg. Skyll håret i ferskvann så snart som mulig etter at du har badet i saltvann eller klor, bruk balsam !

2. Om hår børste : Vask din hårbørste ein gang imellom med lit hårshampoo.

3. Om hestehale : Hestehale er alltud praktisk, og kan være like lekkert til selskap som til hverdags. For å få hestehalen starm og fin uten bulk i nakken, prøv å se opp i taket når du fester hårstikken.

4. Ikkje tid til å vaska håre ? : Når det er litt  flatt på toppen og fett i hårrøttene. Redningen er tørrsjampo. Det finnes heldigvis også i små størrelser, og er perfekt å ha med seg i veska slik at du alltid er bedre. Spray på, vent eit minutt, og børst så ut. Fett og ufresht hår er fortid før du veit ordet av det. Ein eksempel på tørrsjampo er Btiste Dry Shampoo det kan du kjøpa i nesten alle frysørsalongar !

5. Slit hår :

-Ikke vask håret ditt hver dag. Hvis du vasker håret hver dag, vil du tømme det for de naturlige oljene og  dette vil føre til et tørt og slitt hår som virker dødt. Ifølge en frisør skal man maksimum vaske håret  annenhver dag.

Føn håret så lite som mulig. Varmen fra en hårføner kan forverre tørt og skadet hår. Det kan også føre til at tuppene blir mer slitt. Når man føner håret utvides det i varmen for så å trekke seg raskt sammen igjen når det kjøles ned. Dette er med på å forringe elastisiteten i håret og det blir raskere slitt. Hvis man uansett må føne håret så bør man stille føneren inn på lav varme.

Ikke kam eller børst håret når det er vått. Slitt hår er helt skjørt når det er vått. Kamming og å børsting mens håret er fuktig kan forårsake skade. La derfor håret tørke naturlig før du begynner å kjemme det med en kam eller hårbørste

Dekk til håret når du er ute i vær og vind. Vær og vind og spesielt sola, kan gjøre skade på håret slik at det blir slitt. Bruk derfor et hodeplagg når du er ute en litt frisk dag.


 
HAR DERRE NOEN ANDRE GODE HÅRTOPS ?????? 
BLOGAST <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
HEI vis dere har lest overskrifta så skal eg på slalåm  med Frida gleda meg så så sjukt :) Igår var eg med Oda og Frid og ei til person men han må vera anonym .... :( Mi var på Rimi og der er det sone barnsligedaga så  det veldi morsomt egentleg å sjå på dei unga som leikte med klovnen :)  Igår hadde mi son sjukt deileg middag nammm.... det kjem bilde lit lenger nede :P Idag skal eg veme Frida gleder meg <3 <3 <3 

Kina mat med gul ris det er egntleg normal ris men mamma tok oppi son krydde men det smaker ikkje annleis :)


 


 

mi hadde salat og men det tok eg ikkje bilde av og no kjem desser :D


 

Jordbær med krem og det var is oppo og med det tok eg ikkje bilde av 

Bloggast <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3< 3

 
Hei ... idag veit eg egentleg ikkje kje eg skal gjera, men har noen av dere plan til imåro ???? No har eg nett vore av Tom å gide ho mat , det er egentleg jenta men ho heitte Tom veit ikkje heilt korfor men det er berre son eg skal berre pasa ho til søndag så eg er nesten ferdig med den jobben :) På tysdag var eg med Oda det var kjempe moro , mi var også med Jakub mi drak RedBull det smakte ikkje heilt likt så det pleier å smaka men drit i da :) Om kvelden fan eg og Oda på at mi skal overnatta av ho det var moro fordi at mi døgna eg tror kansje det var fordi at mi drak RedBull men eg veit ikkje mi var heilt lys våkkne heile natta. Men igår søv eg til klokka 11 så det var god :D Igår var eg berre heima heile tida men det var godt eg rydda rome lit lenfer nedde kjem bilde av korleis det var :) Men igår til middag hadde mi kina mat det var deileg det var son saus men eg veit ikkje kje den heite og så hadde mi gul ris NNNAAAAAMMMMMM........... !!!!!!!

KVA SYNST DERE OM ROME MIT ???

 

 

Eg er heilt hekta på å ta bilde av skjermen på Iphonen min :)

Ein ting SKAL ALDRI DRIKKA MEIR RedBull !!!!

Her er bilde av rome mit etter eg har rydda da :

Over senga har eg  one Direction plakata !!! <3 <3

Den hylle henge over senga mi den er full av bøke ! PS: eg lese ikkje så masse berre så det er sakt .

Glasskarmen eg elsker kaktusa ! <3 <3 eg har 8 kaktusa dei er lit søte da !

Hylla som er allt moleg oppi !!
 

Son liten hylla opp den lit større ;)

Så er det son figur med knaga som noen av armeband min er på og smyke :) Det er ikkje alle da men dei som eg brukka mest :D

På vegen til kleskape der er alt moleg på :)


 

Solbrile og øyreduba som henge på vegen :)

hehe kledskape mit det er ikkje så ryddigt der men eg er ikkje så flink til å breta kle :)

Men mi bloggast no skal eg møtta Oda :)Bloggast <3 <3 <3 <3
Hei no trenge eg virkleg hjelp korleis  deksel skal eg velga ????

1. 
2. 

3.

 

4. 

5. 
 

Hjelp meg eg trenge hjelp kje eg skal velga ???? 
Hei :D Akkurat o så venta eg på Oda så eg gjekk på Photo Booth og tukk masse kode bilde her kjem dei :

Jaja nok fordi andre var lit rare men harammmm bloggast seinare <3 <3  

 
Hei alle samen idag blir det mase tekst og lite bilde .... no siite eg og blogga men probleme er kva eg skal blogga om...! Jaja for berre ve , idag var eg og papen i Bergen det var kjedle fordi mi av tanlegen det er berre så kjedle men idag var det ganske ilt det pleier ikkje da egentleg men det betyr berre at tenne begynner å retta seg og det er bra :D Så etter tannlegen var i å IKEA da kjøpte pappen skal til rome deirrast dei drive på å pussa det opp :)

Etter da reiste mi heim fordi at mi møtte reisa lit tidleg fordi mi møtte reisa rundt og mi satt i bilen i ca. 12 tima sa pappa og det er egentleg ganske masse fordi det er jo halve turen til Polen da !! Akkurat no fekk eg vita at eg skal møtta Oda imåro :D Det blir kjekkt mi skal sikkert vera på øyri  og på ungdomsklubben vis det er , eg er ikkje heilt sikkert.

Men veit di kje eg fekk ripe bak på Iphonen min :( Det er gale må nesten begyna å bruka deksel men eg liker ikkje å holda telefonen med deksel det er så kjukt da !

Veit noen av dere om det er ungdomsklubb imåro ????

Veit noen av dere  ei bra nett sida der mi kan bestila fine og søte  deksel til Iphoen 4S ???Hei alle samen idag var eg egentleg berre heima, og kjeda men så tenkte eg å gå ut å ta bilde men nor eg gjek ut gjekk eg in med ein gong fordi det var så is kaldt ute eg rak berre å ta to eller tre bilde men eg gidder ikkje å lega dei ut sorry men dei var ikkje så fine heler. Akkurat no så har eg nette ete kvels også høyrer eg på musikk men musik is my life så eg elsker å høyra på musk 

Noen sang tips høyrer di noen av dei sangar her  ???

musicnodes
Nelly: Just A Dream


musicnodes
One Direction: What Makes You Beautiful


musicnodes
One Direction: One Thing


musicnodes
One Direction: Gotta Be You


musicnodes
Justin Bieber: Overboard

Justin Bieber passa ikkje i den nye hør svaisen !!

musicnodes
Rihanna: We Found Love


musicnodes
Jessie J: Domino
musicnodes
Selena Gomez

musicnodes
Rihanna: You Da One


musicnodes
Jesse McCartney: Beautiful Soul


musicnodes
Rihanna: Where Have You Been

Hei idag var Frida av meg men da veit di frå for så jaja ..... Etter eg var med Frida igår og mi såg ei film til Erika frå bloggen L0ve.blogg.no å r eg hekta på denne sangen 

Kva synst dere ??

Eg finer ikkje han på mussiken så eg berre skrive navne di må berre høyra den :)

" Hey, princess" - Allstar Weekend 

Men nok om da eg fortele lit om dagen idag først var eg med berre Frida og Jakub på coopen så stak mi på rim og der møtte mi på Kristine og etter på kom Jarle :) Det var kjempe moro men mi kjeda oss lit og da ! Så ringte berre papen til meg og sa at eg må heim fordi mi fekk bysøk av Oda og Mathias så nor eg kom heim spelt vi Playstation Move og det var kjekt ! Så nor mi var fardige møtte mi gå tur med Shiba. Mi gjekk ikkje så lang det var berre ned og opp men mi brukte ca. nesten 2 tima så det var ganske lang tur :D Så kom mi heim og spelte Sing Star <3 

Men noko bilde som Frida har tat :


Søte Sofia <3 <3 <3 

Kjempe fine bilde Frida :)

Men foresten så har vinter ferien begynt !!!!! Det er berre så genialt OOOOOOOOOOOOO........ PROBLEM eg sie orde genialt heile tida no !!


Den gensaren brukte eg idag og men ikkje den shortsen BBBBRRRRRR..... det hadde vore kaldt vis eg skulle gå ut son da !

MEN TO SISTE SPØRSMÅL :

-  KVA SYNNST DERE OM SNGEN ???
-  KORLEIS SKRIVT TYPE LIKTE DI BEST MIT STILT ELLER SON SÅ DET VAR FÅT ???

Bloggast <3 <3
Hei idag og igår var eg med Frida FSJS.blogg.no  ho sov av meg :) Det var kjempe kjekt !!!!! Men akkurat no så site mi og styra i skjermen  fordi at eg blogga og Frida gydder ikkje ta ut daten sin ( Ho er lat !) Igår kjøpte mi osss to store godetir boksa men mi er ikkje halv veggens i boksen eingang :) No snart skal vi eta frokost ,  og Frida skal kooooooossssssaaaaaa med hunden min Shiba <3< 3 PS. Shiba er berre heilt gal etter ho :)

Igår så hadde eg og Frida fotoshot det var digg ! :)men mi tok egentleg ikkje så mange bilde mi lagde tulle musikvideo men den lege mi ikkje ut sorry :) Men det var lit teit 

Men her kjem bilde :)

 


Frida sin <3 <3  Nammmmm


Mit <3 <3

Mi var nede ei time så har vi allerede rota så sjukt :D


Men her kjem fofotshooten :)


Mit 

Frida sit ganske likt egentleg :)

Men no skal vi eta frokost så harammmmm <3<3 <3 <3 <3 

 
Hei idag har eg egentleg ikkje tid til å blogga men vent til helgi da skal Frida sova av meg så skal mi ta fotoshoot så det blir lit masse blogging da og :)  No kjeda eg meg og høyrer på musikk så skal eg snart legg emeg i senga fordi eg er bere så sjukt trøt at det går ikkje ann :O Eg er berre heilt stiv i allt eg er drit kval etter kvelden idag fordi at eg klarte å ta mange salto så var eg berre så kval men no er det litt bedre fordi etter eg dusja :) Men no gidder eg berre ikkje å blogg meir sorry men eg gidder å lega ut noen bilde  så harammmm ......... <3 <3 <3 <3 

Natta søtinga <3
Hei igår bestilte eg kled frå Ginatricot eg bestilte berre to son på ei møtte gensara og ei buksa og ei hete gensar  fekk ikkje fleire ting fordi eg fekk ikkje lov å kjøpa så masse mi skal snart til Førde og der lova eg dikka eg elska å vera fordi eg er son handle menneske eg elska å shoopa <3 <3 Men jaja tilbake til kled .Dei kosta 1280,90 kr så det var jo egentleg ganske masse men son er berre live alt kosta :) Men nok om det tilbake til dagen idag : Først var eg på skulen det var kjedle :( så var eg heima gjera lekse baka brownis NAMMMMM........., Så hjelpte eg heima og sont .... Så er det tid til å gå ut veit di. Eg var med Silje Helen , Jakub og Jarle det var kjekt dag men heilt til slutt så var det notestova og sjå på UKM danse gruppa vår skulle dansa og dei kom vidre !!!!!!!!!  Så var det gå heim dusja og blogga :) 

Men her er kledna eg bestilte kva synst dere ????

Buksa egveit det var små bilde men det går  ikkje å få støre :) men den kosta 399 kr

Hete gensar det er ganske mange andre farga men eg synt den fargen var ganske søt , men den kosta 249 kr

Sån ganske vanleg gensar med U.S.A sin flag på kosta 299 kr 

Det er også gensar med U.S .A sit flag på kosta 299 kr

Bloggast <3 <3 
Hei idag var eg berre heima men eg vile og .Men det var godt  å vera heima idag morsdag og sånt. Så gjore eg ei bra ting rydda dataen min ikkje son di tenke men liksom i bildene min eg gjekk gjenom alle bilde og sleta dei som var stygge og uklare :) Så rydda eg i sone teksta eg har skriva og sånt ....... Akkurat no så ser eg og mamen og papen på film so heitter " Redd " Den har nett begynt klokka 20:00  så jaja :) skal sjå den den ser ganske skummelt ut men eg liker egentleg sone filma :) Nor eg såg gjennom bilde fan eg ei bilde eg har ikkje laggt ut for :)

Får ei feil bilde av meg !!!!!!!!!!!!

Men bloggats skal sjå film no <3
Hei idag er det berre ei heilt kjedle dag skal vera heima idag fordi at det er jo morsdag , men her kjem det ei lite dikt til deg mama !

 Kjære mamma min som jeg er så glad i, 

som jeg elsker over hele mitt store hjerte.

Du er der bestandig for meg,

og eg vil gjerne få sei at eg er veldi gla i deg.

Det finnes ikkje ord for hva eg syntes om deg .

Så eg må berre få sei noko eg elsker deg , ha ein fin dag <3 <3 <3 

Stor klem frå meg :)
MEN HJELP KE EG SKAL BLOGGA OM ????????????????? 
HJELP ............ 

 
I LOVE 1D DEI ER DEI BESTE GUTA I HEILE VERDEN <3 <3 NOEN SANG TIPS + BILDE AV 1D <3NO MÅ JUSTIN BIEBER SKJERPA SEG FORDI AT 1D KJEM TIL Å TA HAN !!!!

Og her er det dei 3 beste sangane deirast :)

One Direction: What Makes You Beautiful

 

One Direction: One Thing

 

One Direction: Gotta Be You

Hei .... idag var eg med Silje Helen , Kristine, Jakub og Fanuel men så var Silje Helen lit son sur på oss men no går det heilt bra så jaja. Men no gidder eg ikkje skriva meir så eg berre lege ut bilde , eg kjeda meg no så eg berrre radigerte mange bilde og fiksa på størelsen.

Korleis bilde synst dere var finast ??

1.
2.
3.
4.
5.
6.

BLOGGAST <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 

Hei idag var eg med frida det var kjempe moro fordi at først så var mi av ho og leikte med søte Sofia katten hinnas ho er så søt men til slutt var ho så redd Frida fordi at ho plaga ho så massa at ho berre sprang vekk med ein gong Frida kom :D Etter på fekk eg og Frida vita at det er nattcup i hallen det var berre så digg !!! Eg og Frida fekk oss ei ny bestevenn ......... Oskar :) Hehehehe !!!! Men ikkje berre det mi hade krangel med Erik og Ola heile tid og det gjekk ut på :

- Løk, sa  Frida

- Kvitløk , sa Erik

- Gris, sa Frida

- Sau , sa Erik

Og kje tror eg gjore der ........ som vanleg lo eg berre så felt og var med på krangelen !! Så til slutt møtte eg heim og det var alt :)  Men no kjeme lit bilde det er lit av kvart :)Det er Frida så fiksa den sant den er drit fin ??? <3 <3 <3 <3

 
Eg og Frida kjøpte oss is på onsdag NAMMMMM..........

Dere veit at eg er berre heilt hekta på 1D <3 <3 <3 

¨

Savna fotbal <3 <3  Skal kansje det er berre kansje begyna atte kav synest dere ???

Det var ein gong ............. Jakub kjøpte seg tyggysa :)

 

Det var berre når eg kjeda meg så lagde eg berre noko <3 FRIENDS FOR EVER <3


Hei idag var eg av Frida det vae som alltid kjempe moro mi lagde muffinsa her er oppskrifte :Her er utstyr mi brukte :

Først hald mi opp heile posen :)


Så tok mi daigen opp i ei kopp og tok fargen inni :)

 

Får mi sat det i ovnen !


Etter mi tok det ut av ovnen :)Og heilt fardige :) !!!


Etter mi var fardige å baka reiste eg og Frida og Kajsa på coopen å var mi litt med Jakub og Fanuel :) Og etterpå reiste mi på Bading <3< 3 <3

Bloggast <3 <3 <3 <3 
Hei !! idag har Silje Helen sova av med moro <3<3<3........ Igår kveld hadde mi film kveld mi såg alle tre Twilight filma det var digg mi hadde to chips paka og masse brus og godisssss.... !!!!! Mi kosa oss kjempe masse det blir ikkje så stor innleg men eg har ikkje tid fordi eg må øva lit til engesk skrive dag som er imåro i fire tima :) Og så skal vi ha naturfag prøve på tysdag eg etter det skal eg og Mest sansynleg Frida gå trimkarusel skal prøva å ta bilde men det er ikkje sikkert at eg hugser det men jaja  !!! <3 <3 Men akkurat no så har eg nett dusja det var deileg og no endleg skal til frysøren  kansje på onsdag gleda meg fordi eg har lit slitt hår :) Men her kjem bilde håper di likar dei :) :) :) 

"Twilight "

" New Moon "
" Eclipse"


Noko i filem det var kjempe bra kveld <3

Men lit meir om dagen igår etter papen kasta snø på oss så di veti :) Klede mi på oss og åt frokost eg og Silje Helen lagde middag til mamen og papen min men så følgle til oss og :)Etter mi åt reiste vi til Brede og var lit med han og til sutt var mi på coopen og rimi :DHEi no har eg og Silje Helen nett ståt opp moro med overnatting !!!!!!!.........Men det var lit mindre moro nor papen min kom på rome og kasta snø på oss det var ikkje noko moro me ein ting som var positiv var at mi vakkna med ein gong :) ;) <3 <3 <3 <3 Hei idah var eg med Silje Helen ho skal sova av meg frå idag til søndag det blir kjekt :) Idag var mi ute med Jarle og Jakub men etter på Simen det va faktisk kjempe moro :)

Jakub og Jarle kødda seg veldi veldi mange ganga :)

Mi grava Jarle i snøen og lagde puppa !!! :DMi hadde fleire bilde men dei er på Silje Helen sin telefon så for mi ikkje til å lasat den ned  på data  fordi det er HTC veit noen av dikka  korleis mi gjer det  ???:)

Ettter mi kom heim  Var mi heilt is kalde :) Så tenkte mi at mi kan laga Muffins  :) søt <3 <3 

Nammmmmmmmm.......... <3 
Kasia11.blogg.no

Veit du at Canada Gosse jakke er dyreplageri?

Nei det viste eg faktisk ikkje , men no veit eg det og skal hugsa på da :)

Favoritt kjendis?

Av gruppe er det 1D men av solist er det Justin Bieber <3


Favoritt mat?

Taco og Pizza Nammmm.... :)

Kristad.blogg.no

Hadde du snifa kanel får 100 kr

Nei aldri !!!!!!!!!!

Fsjs.blogg.no

enten eller spørsmå- (du skal velge ein av dei foreksempel "brus eller vatn" da skal du velge brus elle vatn) du skal velga da du lika best

-kjærste eller singel?

Kjæreste så klart :)

-polen eller norge?

Norge :)

-maskara eller pudder?

Maskara <3 

-tv eller data?

data <3 

-sommar eller vinter ?

Sommar <3 

og her er noken vanlege spørsmål :)

-viss du kunne flytta tilbake til polen ville du ha gjort det dao?

Nei aldri :)

-har du nokon gang blitt anmeldt til politiet?

Nei aldri eg håper eg blir aldri det heller :)

-har du det fint?

Jaja !! Nor eg er med deg har eg det alltid fint :)

-visste du at eg e veldig glad i deg? helsing frida <3

Ja tenkte meg da  <3 eg og er kjmpe gla i deg <3 <3 

-viss du måtte vera bestevenn med ein gut i klassen kem ville da ha vert?

Eg tror det hadde vå Jarle han er kjmpe snill :)-keffy starta du å blogga?

Eg ville ha blogg fordi at det såg så moro ut å blogga nor eg så på alle andre sine blogga :)

-ke syns du om å blogga?

Det er kjempe moror men av og til blir eg lei av å blogga så teke eg ei pause :)

-trur du at du nokon gang bli dårlegare venn med noko på grunn av bloggen`?

Kansje men  eg tror ikkje det har skjed og eg håper  det ikkje skjer eller :)

SHGV.blogg.no

Ken lika du best av meg og frida ???( besteveninnene dine )

Begge lika bra <3

Viss du maotte velga frao 1-10 kor masse elska du Justin Bieber ?

Son ca. 9 han er jo ganske søt <3

Ken lika du best ao Justin Bieber og 1D???

1D dei er berre best <3

Odisen98.blogg.no

Kva slags venner liker du best?

All kameratane min eg er kjmpe gla i dikka <3

Kven er du ofte med på fridtida?

Mest så er eg med Frida og Silje helen :)

Kan du og fsjs/shgv lage må gjøre video snart :-D?

Mi kan det sikkert men eg drive på med må gjora video med fsjs :)

Kva slags sminke bruker du mest?

Puder , Maskara , consiler det bruka eg til vanleg :)

Kan du lage sminkevideo der du sminker deg til disco/når du skal til Førde osv.?

Jaja men eg skal ikkje på disco men eg skal snart til Førde så da skal eg gjera det :)

Syns du det av og til er kjedeleg med blogg?

Ja av og til blir eg lit lei men eg elsker å blogga <3


Kan du ta bilete av outfite ditt kvart dag?

Ja skal prøva det men det er ikkje alltid eg har tid <3

Kven er dine beste venner? (slike som du liker og vere med ;-) )

Frida , Silje Helen . du så klart, Linn Marie , Kristine og alle i klasen egentleg dei så eg er med <3

liker du og gå på langrenn???

Nei eg hatar det er ELSKER SLALOM <3

Kor mange dyr har du??

Berre 1 hund <3

Kva heiter dei??

Shiba <3

Likar du og gå på skulen?

Jaja men det er kjedleg med prøva men det er moro å møtta kamerata :)

Har du engelsk fordjupning eller tysk?

Tysk <3

Kva seier du om dyreplageri??

Eg hatar det det er berre heilt dumt å gjera det :) <3

Sigrun

- Likar du klassekameratane dine?

Så klart <3 <3

- Syns du Jarle e søt?

Ja som venn , men nei som kjærest :)

- Ke lika du å gjera på fritiden?

Vera med venne og slappa av <3 <3 

KVA SYNST DERE ??????
Hei idag lagde eg kvels til mamen og papen det var kjmpe godt :phei idag var eg med papen på jobb mi hadde son utplasering. Det var kjempe moro eg og papen kødda oss heile tid :)Men dagnes outfit :)Kva synst dere ???
SVAR PÅ SPØRSMÅLRUNDE KJEM IMÅRO :)
Hei det blir veldi veldi kort no fordi eg å på skulen .. ............... Eg kjeda meg men i dag skal vi ha skrivedag så eg gleda meg litt eg liker egentleg å skriva :D Men eg leger berre ut eit gammal bilde av meg :) det var i somar eg og Silje Helen tok Fotoshoot  :) Men eg gløymte å posta innlege men eg gløymte .... Men akkurat no så sitte eg på TV og kjeda meg. Eg skal ikkje gjera noko idag så jaja :)

Korleis bilde er finast velg !!!!!!!! Eg trenge ny profil blide på face :)

 1.Ei gong i sommar !!

 2.No ein gong med Silje Helen  

3. Fotoshoot
4. fotoshoot
5. fotoshott

6. fotoshoot

7. fotoshoot
HUGS SPØRSMÅL RUNDE GÅ LY LENGER NEDE OG VIS DU IKKJE FINER DET BERRE KOMMENTER HER :)
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits