Hei ...... no sitte eg heima son som eg har gjort i fire daga no ( og noen sa at eg klara aldri å ve heima meir ann ein dag ja ser da ) men jaja  no skal eg ikkje skriva så masse fordi eg skal snart dusja fordi me skal på skolen imåro :) og foresten eg har nesten våre frisk at og derfor er eg så sjukt glad :) <3 Hater å ve syk men imåro skal eg møtta Silje Helen og på onsdag skal eg til Alicja fordi ho skal feira bursdagen sin ... og i helga skal Frida feira så det blir jo kjekt ho har egntleg bursdag på onsdag men ho skal ikkje feira da :D veit di ke eg skal til Polen om to veke så skal me ve der i to veke så skal vi reisa til Taneryf eller korleis me skrive det..... men så skal me ve der i ei veka og tilbake til Polen i ei veka og tilbake til Noreg så det blir det eg skal gjera i sommarferie ..... ;) eg gleder meg lit men eg kjem sikkert til å kjeda meg lit og men ja ja me snakkas :)

Eg gledar meg til mandag fordi da er da ...... The Vampire Diaries da eige <3 Er det noen andre som elska å sjå på da også ?

bloggast <3 


  3 kommentarer på "da var vel da ! :)"

anonymdottno
jeg var helt hekta på den serien i starten, men datt litt ut etter vært, så jeg begynte å se på Greys Anatomy :)
17.06.2012, 21:50 URL: http://www.anonymdottno.blogg.no
julielu
Skjønner godt at du ikke liker å være syk, var selv syk i går etter å ha blitt smittet av min kusine, men er bedre i dag :)

Jeg elsker den serien :D har sett ferdig sesongen, var så hekta på den siste sesongen, at jeg så på det i timene på skolen, fordi vi gjorde nesten ingen ting i timene. så ja^^
17.06.2012, 21:55 URL: http://julielu.blogg.no/
kjs13
Anonymdottno : hehe :) eg og datt lit ut men me kan sei kom inn på ate :)
18.06.2012, 16:09


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits