Hey no skal eg  blogga lit om hytte turen som eg kjem aldri til å gløyma fordi det skjede så masse først så reiste me son ca. klokka 3 rett etter gamleost festivalen som var kjempe moro å vera på :) ! Jaja men når me var komen til ei plass i vegen så låg da ein stor steitn mitt i vegen son att me kune ikkje koma forbi men papen og onkel er så geniale at dei klarte å forbi med bila :) men så etter på kjørte me masse med firehjuling det var heilt sjukt me kjørte heilt til den var øydlagt ............. men til slutt fiksa papen og onkel den også må sei at dei er flinke til å fina på ting. Men etter på så reiste me i skogen får å laga hytta men det var noko så skjedde der og og det var det at me skulle lufta opp eit tre og så dat den på foten min ;) og eg er så smart at eg haddde kroks på meg så datt den i hole også fekk eg son ganske djupt sår i mellom sore toe :,( . Så da kan me sei at heile hytte turen gjekk i dass men eg og Frida ( fsjs.blogg.no ) fan likavel på masse tull me sola oss masse eg var solbrent på skoldrane og det svir heilt sjukt.......... :O men no leger eg berre ut lit bilde eller eg trur det blit lit masse ........... !!!!! :) <3 

 

Det er to hytte der vi var her ser dere at det er ganske masse snø der men etter me reiste så var det nesten ikkje :)

Inn i hytta der eg og Frida sov  me hadde mat rett at med senga son at me åt nesten heiletiden <3 :)

Utsikten av vindeuga :)Me hadde også fotoshot men eg leger berre dei bilde så ja ............ ( kan ikkje lega ut nokon bilde )

Prat på gang :)

shake it :) 

Frida pussennnn ..... ! <3

Kjøra firehjuling DIGGGG !!!!!!!! love it :-* møtte ha pose på eine foten på grun av eg har bandasje så skulle eg ikkje ve blaut og det er sjukt masse vatn der me kjøre :)!

Sola oss awwwww...... :) Frida er så smart at ho tok ikkj emed seg så masse varme kled son at ho møtte løna kle frå onkel :) men love you Frida :) <3 Peace Martynka ! :)

bloggast <3


  1 kommentarer på "Hytta :D"

Todne Elisabeth <3
Kul hytte, og takk for komentaren på min blogg :)
29.05.2012, 19:56 URL: http://twostep.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits